GINOP-1.2.2-15-2015-01282 Virágkötészeti termékek és kellékek előállításának gépesítése

 

Az EZERSZIGET VIRÁGÜZLET Kft a projekt keretén belül a 8693 Lengyeltóti, Rákóczi út 2. (HRSZ 235/1) szám alatti fióktelepén koszorúalap és girland készítő, valamint csomagoló anyag előregyártó gép beszerzését valósította meg. A gépek üzembe állításával megvalósult a tervezett kapacitásbővítési cél, azaz képesek vagyunk kereskedelmi mennyiségű gyártásra is, amelyre mind a Budapesti Nagybani Virágpiacon, mind Ausztriában meglévő partnereink körében van felvevőpiacunk. Csomagoló anyag előregyártó gépünk segítségével termékeinket különböző méretű, cégesen vagy igény szerint nyomtatott papírkartonokba tudjuk csomagolni.

 

A virágkötészeti munka egyik legnehezebb része a koszorúalap kötés.

Időigényes fizikailag és szellemileg megterhelő, nagy az élőmunka igénye. A monoton munkát a projektünkben gépesítettük. A koszorúk és girlandok további kézi munkával történő díszítése szép és kreatív feladat, amelyet a virágkötők szívesen végeznek.

 

A girland készítő gépeinkkel mindenféle virágkötészeti célból (kegyeleti készítményekhez, esküvői kötészethez, oszlopdíszítések stb.) tudunk virágkötészeti     produktumokat kis- és nagy kereskedelmi célra előállítani.

 

A beruházás további eredményei:

- alacsony termelési költségek

- alacsony selejtszázalék

- nagyobb kapacitás elérése

- termelési értékláncban való előrelépés

 

Vissza !